ЩОДО СТАВКИ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ДОХОДУ ВІД РОЗМІЩЕННЯ РЕЗЕРВІВ ЗІ СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ ТА КОШТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ФОНДУ ІДЕКСАЦІЇ У 2023 РОЦІ.

Ми маємо чудові новини для клієнтів МетЛайф

За результатами нашої фінансової діяльності у 2023 році, ставка інвестиційного доходу від розміщення резервів зі страхування життя та коштів Спеціального Фонду Індексації склала  13,02% річних. Ця інформація незабаром дістанеться до кожного окремого клієнта у вигляді особистого електронного листа.

 А ще ми розрахували, що середній інвестиційний дохід МетЛайф за період з 2009 по 2023 рік склав 14,4%.

Нагадаємо, що договір довгострокового страхування життя - це особливий продукт, який надає тільки life-страхування. Він вирішує для вас дві дуже важливі задачі:

 По-перше, забезпечує страховий захист на випадок непередбачених обставин у житті,

По-друге, допомагає зберегти та збільшити ваші кошти.

Збільшення коштів за договором довгострокового страхування життя забезпечується перш за все Інвестиційним Доходом , що складається з двох частин:

 Гарантованого Інвестиційного Доходу, який у МетЛайф становить 4% у гривні - це максимум, допустимий на законодавчому рівні;

 Додаткового Інвестиційного Доходу, який залежить від результатів фінансової діяльності компанії та розподіляється між клієнтами щороку.

Крім того, ви можете скористатися можливістю індексації страхових внесків, що є одним з найефективніших інструментів для захисту коштів від впливу інфляції. Це дозволить зберегти реальну вартість вашого договору страхування на момент виплат. Таким чином, сплата індексованих страхових внесків дозволяє збільшити страхове покриття та створити Спеціальний Фонд Індексації 

Більше деталей про те, як працює індексація за договором страхування, ви можете знайти за посиланням  https://bit.ly/3HsZNQg.

Для тих, хто хоче дізнатись більше про інвестиційний дохід і принципи його формування, радимо переглянути нашу інформаційну листівку, там ви знайдете багато корисного  https://bit.ly/2y8piqg.